Envisalink 4 (EVL-4CG) IP-Modul

Pris: 1625kr Inkl. Moms. 
Fraktkostnad tillkommer*
Nya EnvisaLink 4 är en kraftfull TCP-IP-baserad modul till DSC PowerSeries centralapparater (ej NEO). Den gör att du kan se statusen och styra ditt larm via en vanlig webbläsare eller smartphone. Enheten är enkel att koppla in och kräver normalt ingen programmering av ditt larmsystem. På tillverkaren EyezOn hemsida hittar du all den information du behöver för att koppla in din Envisalink och komma igång med din webbapp. Webbtjänsten hos EyezOn är i grunden helt kostnadsfri.
Varan skickas normalt inom 2 - 4 arbetsdagar. Om varan är tillfälligt slut på vårt lager så kan leveransen komma att försenas upp till 2 veckor. Vi meddelar i så fall detta per e-post. *Fraktkostnad på 89 kr Inkl.moms tillkommer (hämtning möjlig i Kållered vid överenskommelse). Varan skickas alltid rekommenderat och försäkrat med posten till ditt närmsta utlämningsställe. Du får en SMS-avisering eller en avi i brevlådan när paketet finns att hämta hos ditt ombud. Vi använder denna säkra leveransmetod p.g.a. produktens höga värde.

OBS!!! Vi rekommenderar att du konsulterar din larminstallatör innan du installerar enheten själv. Har Inter Alarm installerat ditt system så kontakta oss som vanligt på 031-795 93 20 el. Skicka ett mail. Tänk på att alla eventuella garantier upphör att gälla om du installerar själv. Inter Alarm tar inget ansvar för eventuella skador uppkomna i samband med en egenhändigt inkopplad EVL-4. Här är en Instruktion på svenska för hemmafixaren, men den kräver dock en del förkunskaper.
Köp och Hämta varan i Kållered