Envisalink 4 (EVL-4CG) IP-Modul

Pris: 1875kr Inkl. Moms. 
Fraktkostnad tillkommer*
EnvisaLink 4 är en kraftfull TCP-IP-baserad modul till DSC PowerSeries centralapparater (ej NEO). Den gör att du kan se statusen och styra ditt larm via en vanlig webbläsare eller smartphone. Pushnotiser och mail kan skickas vid larm och fel. Enheten är enkel att koppla in och kräver normalt ingen programmering av ditt larmsystem. På tillverkaren EyezOn hemsida hittar du all den information du behöver för att koppla in din Envisalink och komma igång med din webbapp. Webbtjänsten hos EyezOn är i grunden helt kostnadsfri.
Varan skickas normalt inom 2 - 4 arbetsdagar. Om varan är tillfälligt slut på vårt lager så kan leveransen komma att försenas upp till 2 veckor. Vi meddelar i så fall detta per e-post. *Fraktkostnad på 89 kr Inkl.moms tillkommer (hämtning möjlig i Kållered vid överenskommelse).

OBS!!! Vi rekommenderar att du konsulterar din larminstallatör innan du installerar enheten själv. Inter Alarm tar inget ansvar för eventuella skador uppkomna i samband med en egenhändigt inkopplad EVL-4. Men har du skruvat med lite elprylar innan, så är detta ingen som helst match för dig.
Köp och Hämta varan i Kållered