Därför skall du välja Inter Alarm:
​​​​​​​

När du eller ditt företag inleder en relation med Inter Alarm innebär det säkerhet och trygghet. Förutom en personlig rådgivare som kan skapa bra och flexibla lösningar kan vi oftast lämna ett fast pris på våra arbeten. Du vet alltid vad det kostar och du vet vad du får.

Inbrottslarm  

Inter Alarm kan erbjuda inbrottslarm i flera olika storlekar, med en mängd olika funktioner beroende på kundens krav och behov. Inter Alarm är certifierade av SPCS och behöriga att skriva anläggarintyg upp till larmklass 2.
​​​​​​​

Kameraövervakning

Bra säkerhetslösningar får allt större betydelse för företag, myndigheter med flera. TV-övervakning eller CCTV höjer säkerheten och gör det enkelt att följa upp och analysera olika händelser som skett. Inter Alarm kan erbjuda många tekniska lösningar inom TV-övervakning. Vi arbetar alltid med kvalitet och arbetar med både analog och digital teknik såsom Ip-kameror samt Mega-pixelkameror. Uppkoppling med livebilder mot Larmcentral. Detta är ett mycket effektivt sätt att övervaka anläggningar både inomhus och utomhus. Bilder vid larm överfall etc. gör att man tidigt kan avgöra vilka åtgärder som skall utföras. Mycket bra extrainformation vid larm eller rån underlättar för Polis och vakt som kan ha ett signaliment redan innan de är på plats.

Passagesystem

Inter Alarm erbjuder installation av produkter från bl.a. Axema Passagekontroll AB 
Produkterna är användarvänliga men samtidigt ger dem ett bra skydd utan att begränsa verksamheten.  Det finns allt från enkla lokala kodlås till beröringsfria system som administreras från en server placerad någonstans.

Brandlarm

Inter Alarm erbjuder en komplett lösning av brandlarm. Vi levererar brandlarm till både offentliga miljöer och privata hem. Brandlarm som är godkända och går direkt till räddningstjänsten eller utrymningslarm som ringer till vår larmcentral.